snel select menu dropdowndropdown

RSU-Motorsport: specialist in remsystemen voor auto's

aboutusRSU-Motorsport is de toonaangevende specialist op het gebied van remsystemen voor auto's. Wij zijn onder andere importeur en Officieel distributeur voor Nederland van Brembo High Performance Brake Systems en Ferodo Racing and High Performance Brake Pads.

Veel populaire automerken als Nissan, Renault, Subaru, Porsche, Ferrari, Mitsubishi en Audi maken gebruik van de wereldvermaarde systemen en onderdelen van Ferodo en Brembo. Ook door gerespecteerde Nederlandse klanten als Bleekemolen Racing, Donkervoort Automobielen en Spyker Cars worden deze hoogwaardige producten gebruikt.

Vanuit ons bedrijf in Nieuwendijk leveren wij onderdelen en diensten in geheel Nederland. Zowel voor straat-, rally- als circuitgebruik staan op deze site tecnische data en informatie. Indien je de gewenste informatie niet kunt vinden op deze website dan staan wij voor een persoonlijk advies voor je klaar, en zijn we bereikbaar via de onderstaande gegevens. Ook voor een leverancier van onze onderdelen bij jou in de buurt kan je contact met ons opnemen.